Giresun 1 Şubesi

RASİM ÖZDENÖREN 'İ MİSAFİR ETTİK

       Yedi güzel insandan biri ve kurucu genel başkanımızın en yakın arkadaşlarımızdan Rasim ÖZDENÖREN 'i Giresunda misafir ettik.

      Konferans Sayın Şube başkanımız Mustafa ÖZ 'ün  açış konuşmasıyla başladı. Bugünün ayrı bir özelliği olduğunu vurgulayan ÖZ ; okullardan öğrencileri başörtüsü sebebiyle atan , çalışanları inançları sebebiyle fişleyen 28 Şubat zihniyetinin yirmi bir yıl önce bugünkü MGK da hortladığını, laiklik elden gidiyor sloganları atanların nasıl banka hortumladıklarını, neler götürdüklerini, bin yıl sürecek denilen zihniyetin ancak 5-6 yıl sürdüğünü, bugün başörtüsünün okularda da ,çalışanlar arasında da serbest olduğunu sendika olarak buna da destek olmaktan ve öncülük etmekten de mutlu olduklarını söyledi

       Devamında ise Sayın Rasim ÖZDENÖĞREN'i bin yıl bitmeyecek denilen baskıcı 28 Şubatın 21. yılında  28 Şubata dair sohbetiyle Giresunda misafir etmenin mutluluğunu yaşadık. Salonu hınca hınç dolduran Giresunlulara tüm samimiyetiyle 28 Şubat zulmünü , o zamanda yaşanan baskıları ve inancını yaşamak isteyenlerin buna karşı nasıl mücadele ettiklerini anlattı. Gazetelere yapılan baskıları, yargı üyelerine verilen birifingleri, uydurulan yalanları ve buna karşı verilen hak mücadelelesini uzun uzadıya aktardı.

    Konferansın sonunda ise okuyucularını kırmayarak kitaplarını imzaladı ve kitapları hakkında sohbet etti.