Giresun 1 Şubesi

LGS'de Elde Edilen Üstün Başarıdan Dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ederek Tebrik Ettik

       Eğitim-Bir-Sen Giresun Şubesi Yönetim kurulu olarak Şube başkanımız Sayın Muhammet SARI başkanlığında  Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU'nu makamında ziyaret ederek LGS sınavlarında Giresun’un 3. olması sebebiyle tebrik ettik ve çiçek takdim ettik.

    Şube başkanımız Muhammed SARI bu başarıda başta Sayın Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz,İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz,Müdür Yardımcılarımız, elleri öpülesi öğretmenlerimiz ve hizmetli,memur, iş kur çalışanı,güvenlikçi gibi eğitimde çalışan ve bu başarıya az- çok destek veren tüm çalışanlarımızı tebrik ettiklerini söyledi. Giresun'daki  eğitim kalitesinin artırılması için çalışan herkesi desteklediklerini; bunun sonucunu da bugün gördüklerini , bu muazzam başarının eğitim camiamıza moral ve motivasyon oluşturduğu gibi tüm halkımızın da moral kaynağı oluşturduğunu ve bu başarının devamının geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.

      İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU ise bu başarının geçmişten beri gelen bir çalışmanın ürünü olduğunu ,geçmişten bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, başarının bu yıl zirve yapmasının kendisine de ayrı bir mutluluk verdiğini, fakat zirveye çıkmak kadar orada kalmanın da önemli olduğunu bildiklerinden gelecek yıllar için daha çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduğunu söyledi. Ayrıca bu çalışma sürecinde Milli Eğitim çalışanlarına güvenerek destek veren STK'lara ve diğer eğitim paydaşlarına destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.