Giresun 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Sayın Latif Selvi'yi Tirebolu İlçemizde Ağırladık

Memur Sen Konfederasyonu Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Latif Selvi Tirebolu’ a " Uzlaşma Kültürü ve Sendikacılık " konulu konferans verdi.
Sendika Başkan Yardımcısı Muhammet Yayla’nın sunduğu, Din Görevlisi Engin Narin’in Kuran tilaveti ile başlayan konferansta, Eğitim Bir Sen Tirebolu temsilcisi Ömer Göbel ile Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Muhammet Sarı, birer konuşma yaparak, konferansa katılanlara teşekkür etti.
Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Türkiye'de sendikal alanda destan yazdıklarını kaydetti. Selvi, "Sadece üyelerimize kazandırmadık, ülkeye kazandırdık ve kadim medeniyete hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşadık. Bundan sonraki yolculuğumuz da bu evsafta devam edecek çünkü varlık nedenimizi bu ülkeye borçlu olmaktan alıyoruz. Biz kendimizi bu ülkeye ve millete borçlu görüyoruz. Eğitim- Bir- Sen, Memur- Sen bu ülkede temel özgürlüklerin temini, yol açma ve yol alma noktasında şimdiye kadar vücudunu ortaya koymuş ve bu ülkede yol açan, yol alan bir teşkilat olarak bu ülkenin dönüşümüne en anlamlı katkıyı sunmuştur" şeklinde konuştu. 
Tirebolu İletişim Fakültesi salonunda düzenlenen Konferansa, Memur- Sen Konfederasyonu Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cemal Kayış, İletişim Fakültesi dekan yardımcısı, Giresun Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muhammet Sarı, Eğitim Bir Sen il Yönetimi, Tirebolu, Güce, Keşap ve Çanakçı ilçe Milli Eğitim Müdürleri, Eğitim Bir Sen Tirebolu temsilcisi Ömer Göbel, AK parti İGM Üyeleri Murat Arslan, Mehmet Şenel, AK Parti Tirebolu ilçe Başkanı Yaşar Dikmen, davetliler ile sendika üyeleri katıldı.