Giresun 1 Şubesi

Bu yıl da umre organizasyonu yapmaktan gurur duyuyoruz.Ayrıntılı bilgi için resme tıklayınız.

 

Eğitim Bir Sen olarak ikinci kez umre organizasyonu yapmaktan gurur duymaktayız. Üyelerimize yönelik bu çalışmamızla ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

 

UMRE BILGILENDIRME

  1. Umre programı; 3 gece 4 gündüz Medine, ll gece 12 gündüz Mekke olacak şekilde 15 gün olarak uygulanacaktır.
  2. Servisli program Umre fiyatı: 14 gece 15 gündüz, 2 li odada kişi başı: 950$, 3lü odada kişi başı: 900$, 4 lü odada kişi başı: 850$ olarak belirlenmiştir. Çocuklar için yataksız umre fiyatları: 0-2 yaş: 250$, 3-6 yaş:600$, 6-11 yaş:700$.
  3. 45 yaşın altındaki yalnız başına umreye giden bayanlar ve 19 yaşın altındaki erkeklerden ayrıca 100$ vize masrafı alınacaktır.                                  İ
  4. Bu fiyatlar, Giresun Eğitim Bir Sen üyelerine uygulanacaktır.
  5. Yolcu isterse umre bedelini, Hudeybiye Turizm ile anlaşmalı Türkiye Finans kredi kartına 6 taksit, Kuveyt Türk kredi kartına 5 taksit halinde, faizsiz ve vade farksız ödeme yapabilir.
  6. Uçak ile yapılan seyahatte havayolu firması kişibaşı 30 kg yük sınırlaması uygulamaktadır. 30 kg'ı aşan yüklerden Hudeybiye Turizm sorumlu değildir...
  7. Umre programında ücrete dahil hizmetler; vize, uçak bileti, otel konaklama, sağlık sigortası, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, ziyaret gezileri, el çantası, sırt çantası, transferler, umre kitabı, rehberlik, umre kimlik kartı.
  8. Bu maddelerin gereği gibi ifa edilememesinden Hudeybiye Turizm sorumludur. Ancak bu maddelerin gereği gibi ifa edilememesi yolcudan ve ya mücbir bir sebepten kaynaklanıyorsa Hudeybiye Turizm sorumlu değildir.
  9. Umre hizmetleri; Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Havayolu firmaları, Suudi Arabistan Konsolosluğu ve Diyanet İşleri Başkanlığının koordinasyonu şeklinde yapılmaktadır. Bu kurum ve kuruluşlardan doğabilecek aksamalardan dolayı Hudeybiye Turizm sorumlu olmayacaktır.
  10. Olumsuz hava şartları, yol engeli, grev, terör, savaş ihtimali, karantina, teknik- arızalar, kazalar mücbir sebep kabul edilir.
  11. Bu paket program başladıktan sonra, umreden vaz geçme gündeme gelirse Hudeybiye Turizmin zararları tazmin edilir.

      Musa ÇAKI Hudeybiye Turizm Giresun Şube Yetkilisi

    0454 21636 55 —0533 685 30 26

    Hacı Miktat Mah. Dervişoğlu Sok. No:32/1 Merkez/Giresun